Hulp op afstand

In veel gevallen kunnen wij u helpen door op afstand met u mee te kijken op uw computer. Dit doen wij met behulp van het programma Teamviewer. Deze stelt ons in staat tijdelijk en met uw goedkeuring toegang te verkrijgen tot uw computer. Wanneer u hulp op afstand nodig heeft installeer dan eerst Teamviewer.

Teamviewer voor Mac

Teamviewer voor PC

Vervolgens zult u enkele stappen moeten doorlopen om ons toegang te verlenen:

1. Klik op uitvoeren,
  2. Er verschijnt een pop-up scherm met daarin gegevens welke u aan ons door kan geven,
  3. Wij voeren de gegevens in onze teamviewer in en er ontstaat een verbinding.